Vieraskirja

Joukkueista

Onko kaikki partiot maastossa reserviläisiä vai onko mukana esim.PV:n, RVL:n tms. "virallisia" edustusjoukkueita ? Onko koskaan ollut osallistujia ulkomailta ?

Vast:Joukkueista

Terve,
Meillä on ollut useina vuosina osallistujia kaikista virkakunnista. Käsittääkseni yksikään partio em.viranomaisista ei kuitenkaan ole ollut virallinen edustusjoukkue, vaan ovat osallistuneet ns.tavallisina pulliaisina. Ulkomaisia partioita ei ole ollut. Tapahtumaan he olisivat toki tervetulleita, mutta markkinointi ulkomaille on haasteellista, koska tapahtumalla ei ole minkään kattojärjestömme statusta, eli kutsut ulkomaille eivät kulje "virkatietä" toisin kuin vaikkapa virallisilla talvi- yms jotoksilla.

kannustusjoukot

Terve !
Voiko innokkaat katsojat seurata tapahtumaa maasto/maantie jossakin ?

Vast:kannustusjoukot

Terve,
Tulemme tänä vuonna julkaisemaan etukäteen paikat/alueet, missä yleisö voi seurata kilpailua molemmissa sarjoissa. Tiedotan asiasta täällä.

Tässä kuussako lisäinfoa?

Terve!
Toivottavasti valmistelut etenevät hyvin. Tuleeko jo tässä kuussa lisäinfoa ja keräiletkö marssijoiden tarkemmat tiedot partioilta?

Vast:Tässä kuussako lisäinfoa?

Morjens,
Lisäinfoa yms.tulee puolenkuun paikkeilla. Valmistelut etenevät, kuten ne vapaaehtoishommissa yleensä tuppaavat etenemään. Tapahtumassa tullaan elämään veitsen terällä resurssien suhteen, mutta se ei näy osallistujille, toivottavasti ;)
Maastoon tulee haastetta ehkä enemmän kuin koskaan, ja maantien suhteen olemme pyrkineet tekemään reitistä aiempaa paremman.

Marssilaisten huolto

Moi! Onko maantiedosuudella huolto-, juoma- tms. pisteitä vai kantavatko marssijat kaiken tarvittavan juoman ja syötävän mukana? Voiko marssijalla olla omat huoltojoukot matkan varrella? Onko repun painettava 10 kg myös maaliin saavuttaessa (luetaanko esim. juomat mukaan 10 kiloon)?

Vast:Marssilaisten huolto

Terve,
Repun on painettava 10kg tai yli myös maalissa. Matkalla on yksi huoltopiste n.20km kohdalla, missä tuli ja vesi. Myös 10 ja 30km kohdalla voi vettä ottaa järjestäjiltä, mutta tästä tulee aikasakko. Käytännössä siis marssija varautuu huoltamaan itse itsensä. Puolimatkassa voi vesivaroja täydentää ilman sanktioita. Maalissa on ruoka järjestäjien puolesta. Omia huoltojoukkoja tai kohdekätköjä reitin varrella ei hyväksytä.
Kuten säännöissäkin sanotaan, on vesi taakkamateriaalina kielletty. Muuten riittää, että reppu kantamuksineen tuon 10kg täyttää.

Marssi

Hyvältä näyttää!

kartat

Tarvitseeko maastomarssissa tarvittavat kartat hommata itse vai jakaako järjestävä organisaatio ne ?

Uusi kommentti