Vieraskirja

Yksin osallistuminen ja ilmottautuminen.

Terve. Voinko ilmottautua marssille itsekseni ilman kisapartioon kuulumista? Entä liitetäänkö minut sitten Lappeenrannassa vahvistukseksi johonkin toiseen kisapartioon? Voiko yksin osallistua Sotilas- tai retkisarjaan siis?
Innolla tulossa pääkaupunkiseudulta vuonna 2018.

Ensi vuoden säännöt

Tervehdys ! Onko 2016 vuodelle odotettavissa muutoksia sääntöihin lähinnä maastomarssia ajatellen?

Vast:Ensi vuoden säännöt

Terve,
Pahoittelut vastauksen viipymisestä. Pientä hienosäätöä on tulossa, mutta ei mitään radikaalia. Suurin muutos on sekä maastossa, että maantiellä, matkan pidennys 50 kilometriin. Maastossahan tuo on teoreettista. Tuskin sitä edes huomaa. Tarkemmat täsmennykset annetaan ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Jaskako julkkis?

Olitko sinä Jaska ollut Radio Rockin haastateltavana aiheesta? Laita linkkiä klippiin jos tiedät, että ne olisivat moisen sivuillaan julkaisseet.

Vast:Jaskako julkkis?

Juu, kyllä huhu pitää paikkansa. Näin sitä muuttuu paikallisesta pellestä valtakunnan julkkikseksi ;) Eipä ole podcastia tai muutakaan ko. jorinasta Rockin sivuilla. Marssistahan on ollut muutakin matskua kiitettävästi Rockilla, ja Jone on kyllä luvannut, että jossain vaiheessa marssimateriaalista julkaistaisiin jokin koonti sinne. Onhan heidän partionsakin julkistamatta. Naamat näkyviin, vaatii kansa!

Marssi

Onko marssi jo täynnä?

Vast:Marssi

Terve,
Marssi on maastosarjan osalta ollut täysi jo pitkään, ja varapaikoilla on useita partioita. Maantielle toki mahtuu, koska ko.sarjaan pystymme ottamaan enemmän osallistujia.

Kartoista

Riittääkö maastomarssille maastokartat M5133 Konnunsuo, L5244 Nuijamaa ja M5131 Lappeenranta (1:25 000) Paraskartta.fi palvelun kautta noita kattelin ja nuo mainitut kartat kattaa aika tarkasti marssiohjeessa annetun alueen. Muutama nurkka jää pois mutta pärjääkö noilla vai pitääkö tilata lisää karttoja.

Vast:Kartoista

Karttamaestromme vastaa viestiisi lähiaikoina.

Vast:Kartoista

Mainitsemasi karttalehdet kattavat lähes kokonaan maastomarssin toiminta-alueen.
Kyllä ne puuttuvat nurkat kannattaa myös kartoittaa.
Jos et muuta keksi niin vietä hetki aikaa tietokoneen ääressä ja tutki ilmaisia maastokarttaohjelmia. Terävä kaveri saattaa saada ahaa-elämyksen?

Uusi kommentti