Sotilasmarssi 2017 INFOA & kutsu

marssikutsu A4 2017(1).pdf (4093897)

 

Ilmoittautuminen on alkanut! Ilmoittautuminen päättyy 31.3.2017.

Sotilasmarssille ilmoittautuneille toimitetaan lisäinfoa s-postitse ml.toiminta-alueet karttojen hankkimista varten. Siksi tässä kerrotaan vain tärkeimmät perusasiat kiinnostuneille.

Maantiemarssi: Partion koko 1-4 henkeä. Minimitaakka repun kaltaisessa kantolaitteessa 10kg. Matka 50km. Ei suunnistusta. Maksimiaika suoritukseen 12 tuntia. Kaksi luokkaa: Avoin ja Sotilas. Sotilas-luokassa oltava varsikengät ja maastopuku. Marssitaan lauantaina 29.4.2017.

Maastomarssi: Partion koko 2-4 henkeä. Ei minimitaakkaa. Partio kantaa mukanaan vuorokauden aikana tarvitsemansa materiaalin. Matka on 50km linnuntietä. Maksimisuoritusaika tehtävineen 24 tuntia.  Maastomarssi sisältää muutamia sotilastaitoja vaativia toiminnallisia tehtäviä. Tiedot ja taidot voi kuka tahansa opiskella, eli esimerkiksi erikoisosaamista vaativia viesti- tai taisteluvälineitä emme käytä. Marssilla on runsasta vastatoimintaa. Partioiden todelliset kilometrimäärät ovat viime vuosina olleet 60-80km ja varsinainen marssiin käytetty aika 14-18 tuntia. Osallistuminen vaatii partiolta hyvää tai erinomaista kestävyyskuntoa. Partioiden tulee valmistautua 2017 osalta mm.tiedusteluun, toiminnalliseen ammuntaan, asutuskeskustaisteluun, tarkka-ammuntaan sekä toimintaan vihollisen tulen alla ja miinoitteissa. Maastomarssi alkaa perjantaina 28.4.17 ja päättyy lauantaina 29.4.17.

Molemmissa sarjoissa ulkopuolinen huolto on kielletty. Partiot kantavat mukanaan henkilökohtaiseen huoltoon tarvitsemansa materiaalin. Kaikki suunnistusvälineet ovat sallittuja.

Kaikille marssijoille tarjoamme osallistumismaksua vastaan mm. rajoitetun vakuutusturvan, ruoan ja saunan maalissa. Palkintoja jaamme niin monelle kuin niitä riittää. Kaikissa sarjoissa/luokissa voittajapartio palkitaan kiertopalkinnolla tavarapalkinnon lisäksi. Lisäksi kaikki marssin läpäisseet saavat Etelä-Karjalan Sotilasmarssi-merkin.